Menukaarten

The Factory Kitchen

Voorgerechten

Gefrituurde lam en bacon op soda brood

€ 10,00

Gnocchi met wilde eend en champignons

€ 12,00

met salie, Parmezaanse kaas en waterkers

Green Lip mosselen in een saus van kokosroom en chili

€ 13,50

Green Lip mosselen uit Nieuw Zeeland

Zeevruchten chowder

€ 9,00

geserveerd met brood

Vegan kip en zoete aardappel curry

€ 11,00

Beignets van kip en mais

€ 9,50

met een avocado dipsaus

Hoofdgerechten

Langzaam geroosterde lamskoteletten

€ 23,50

geserveerd met een ragout van champignons, zoete aardappelpuree en sperziebonen

Geroosterde eendenbout

€ 22,50

geserveerd met oven gebakken kumara aardappels, spruitjes en sinaasappeljus

Corned beef silverside uit Nieuw Zeeland

€ 21,50

met romige aardappelpuree, manuka honing wortelen en een huisgemaakte mosterdsaus

Krokante gebakken zalm op de huid

€ 22,50

met geroosterde amandelen, citroen gemarineerde aardappelen en kappertjes botersaus

The Factory Burger: black angus rundvlees burger

€ 18,90

Gekarameliseerde butternut pompoen

€ 21,00

met parelcouscous, paddenstoelen en knapperige kool

Reef & beef

€ 26,50

Verschillende soorten steaks

Entrecote

€ 23,50

geserveerd met friet, groente van de dag en salade

Rump steak

€ 22,00

geserveerd met friet, groente van de dag en salade

Lamssteak

€ 24,50

geserveerd met friet, groente van de dag en salade

Varkenslende

€ 21,50

geserveerd met friet, groente van de dag en salade

Met een saus naar keuze:

Blauwe kaas, jus, pepersaus, champignonsaus en knoflooksaus

Desserts

Tante Olga sticky date pudding

€ 8,00

met Hokey Pokey ijs

Appels tartin uit Nieuw Zeeland

€ 7,50

met ijs van bloedsinaasappel

geroosterde tomaten in manuka honing

€ 8,00

met chocolade zandkoekjes en vanille-ijs

Kaasbal uit Nieuw Zeeland gerold in nootjes

€ 9,50

met gedroogde vruchten en toast